SERVICE

Regelmæssig vedligehold betyder længere levetid

Et solafskærmningsænlæg skal rengøres og vedligeholdes regelmæssigt. Derved bevares det pæne udseende og ikke mindst afskærmningens funktion. Ofte er solafskærmningen en fremtrædende del af hele bygningens udtryk og en misligeholdt solafskærmning kan hurtigt præge dette udtryk i en kedelig retning.

Det er også vigtigt at der jævnligt foretages justeringer og at komponenter efterspændes samt at evt. styringer afprøves og fejlsøges. Der findes mange forskellige solafskærmningsanlæg og derved også mange forskellige servicetiltag. Hos HLR Montage A/S kan vi servicere alle typer solafskærmning.
 

Serviceeftersyn eller fast serviceaftale?

Om solafskærmningsanlægget er stort eller småt - om der er mange eller få, så er det vigtigt med regelmæssig service. Derfor tilbyder vi følgende 2 løsninger:
  • Serviceeftersyn - omfatter besøg af vores solafskærmningstekniker, der evt. udbedrer skade, foretager justering, smøring og evt. rengøring. Prissætning af større komponentudskiftninger præsenteres for kunden inden en sådan opgave igangsættes.
  • Serviceaftale - er en fast aftale hvor vi servicerer Jeres solafskærmningsanlæg regelmæssigt - evt. 1 gang årligt (hvor ofte aftales ved indgåelse af serviceaftale). Vores servicetekniker gennemgår hele solafskærmningsanlægget og foretager justeringer, efterspændinger og smøring og evt. rengøring. Ved indgåelse af aftale fastlægges hvilke komponenter der evt. skal udskiftes og hvor hyppigt. Prissætning af større komponentudskiftninger præsenteres for kunden inden en sådan opgave igangsættes.

Hvad enten det er et eftersyn eller en fast aftale der ønskes - ja så øges levetiden på solafskærmningsanlægget og der tilsikres mere stabil drift og det pæne udseende bevares i længere tid.

Ønsker du besøg af tekniker eller vil du vide mere om vores service - udfyld da venligst nedenstående kontaktformular. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os. 

 
 

Service og reparation 

- af alle solafskærmningsanlæg

Læs vore nye servicebrochure. Klik her...
HLR Montage A/S | CVR: 21794694 | Fælledvej 3B, Fjellerup Strand, DK-8585 Glesborg  | Tlf.: +45 86 31 60 00 | kontor@hlrmontage.dk