Udvendige screens

Udvendige screens er en moderne, elegant og meget effektiv solafskærmning. En af fordelene ved udvendige screens er at de fremstår diskrete og nemt kan integreres i facaden på bygningen - også ved renoveringsopgaver.

Integreret solafskærmning

Udvendige screens fremstilles i mange forskellige former og kan med den rette farve og dugkombination udgøre en væsentlig forskel på et facadeudtryk. Netop som følge af de mange farver og kombinationsmuligheder, er det derfor også den perfekte solafskærmning til facader hvor solafskærmningen ønskes integreret i facadens udtryk. 
 
Med de mange slanke profiler findes der næsten en montagemulighed på alle vinduer og facader. 

Screens på ønskede mål

Alle udvendige screens fremstilles på ønskede mål hos vores samarbejdspartner Sunmaster eller Verano i Holland. Fabrikkerne fremstiller selv alle komponenter og alle systemerne er CE-mærkede. Ønsker du flere oplysninger om vores udvendige screens - så kig dig rundt på de enkelte typer - eller kontakt os direkte.

Ekstra vindstabil

De ekstra vindstabile screens hedder "ZIP" - de har en ganske særlig føring i siderne med lynlåse, der gør dem ekstra vindstabile.
HLR Montage A/S | CVR: 21794694 | Fælledvej 3B, Fjellerup Strand, DK-8585 Glesborg  | Tlf.: +45 86 31 60 00 | kontor@hlrmontage.dk