Udvendige persienner

Udvendige persienner er en moderne, elegant og meget effektiv solafskærmning. Med udvendige persienner er mulighederne for individuelle reguleringer mange - også uden at gå på kompromis med stabilitet og sikker drift.

Individuelle tilpasninger

Er behovet eller ønsket en solafskærmning med mange individuelle reguleringsmuligheder - ja så kan udvendige persienner meget vel være den perfekte løsning. Teknisk er de udvendige persienner blevet forbedre igennem de seneste år så de nu også fremstilles i en ekstra vinstabil udgave. Samtidigt er der blevet udviklet på at gøre persiennerne så "slanke", at de ikke alene er elegante at se på, men faktisk ikke kræver meget plads for montage.

Persienner på ønskede mål

Alle udvendige persienner fremstilles på ønskede mål hos vores samarbejdspartner HELLA i Østrig. Fabrikken fremstiller selv alle komponenter og alle systemerne er CE-mærkede. Ønsker du flere oplysninger om vores udvendige persienner - så kig dig rundt på de enkelte typer - eller kontakt os direkte.
HLR Montage A/S | CVR: 21794694 | Fælledvej 3B, Fjellerup Strand, DK-8585 Glesborg  | Tlf.: +45 86 31 60 00 | kontor@hlrmontage.dk