MARKISOLETTER

Markisoletter er den perfekte kombination af en screen og en faldarmsmarkise. Ved høje og smalle vinduer tilbydes her den helt rigtige solafskærmning, som både kan have stor effekt og samtidig vare en smuk tilføjelse til arkitekturen.

Kombination af 2 perfekte systemer

En markisolette er en sammensætning af en udvendig screen og en faldarmsmarkise. Først køres en dug ned og dernæst ud med 2 arme. Det er meget optimalt i tilfælde med høje vindueselementer, hvor der virkelig ønskes optimal solafskærmning.  
 
En særlig fordel ved markisoletter er, at når disse er kørt ud i solafskærmende position - ja så er der stadig mulighed for frit- eller delvist frit udsyn fra vinduerne. 

Markisoletter på ønskede mål

Alle markisoletter fremstilles på ønskede mål hos vores samarbejdspartner PBS i Holland eller hos HELLA i Østrig. Fabrikkerne fremstiller selv alle komponenter og alle systemerne er CE-mærkede. Ønsker du flere oplysninger om vores udvendige screens - så kig dig rundt på de enkelte typer - eller kontakt os direkte.
HLR Montage A/S | CVR: 21794694 | Fælledvej 3B, Fjellerup Strand, DK-8585 Glesborg  | Tlf.: +45 86 31 60 00 | kontor@hlrmontage.dk