FALDARMSMARKISER

Faldarmsmarkiser er en moderne, elegant og meget effektiv type solafskærmning. En af fordelene ved faldarmsmarkiser er at de fremstår diskrete og sikre delvist udsyn fra vinduerne - også når de solafskærmer.

Integreret solafskærmning

Faldarmsmarkiser fremstilles i mange forskellige former og kan med den rette farve og dugkombination udgøre en væsentlig forskel på et facadeudtryk. Netop som følge af de mange farver og kombinationsmuligheder, er det derfor også den perfekte solafskærmning til facader hvor solafskærmningen ønskes integreret i facadens udtryk. 
 
En særlig fordel ved faldarmsmarkiser er, at når disse er kørt ud i solafskærmende position - ja så er der stadig mulighed for frit- eller delvist frit udsyn fra vinduerne. 

Faldarmsmarkiser på ønskede mål

Alle faldarmsmarkiser fremstilles på ønskede mål hos vores samarbejdspartner PBS i Holland eller hos HELLA i Østrig. Fabrikkerne fremstiller selv alle komponenter og alle systemerne er CE-mærkede. Ønsker du flere oplysninger om vores udvendige screens - så kig dig rundt på de enkelte typer - eller kontakt os direkte.
HLR Montage A/S | CVR: 21794694 | Fælledvej 3B, Fjellerup Strand, DK-8585 Glesborg  | Tlf.: +45 86 31 60 00 | kontor@hlrmontage.dk