ERHVERV

I bygningsreglementet er det blevet et lovkrav, at der skal tages stilling til indeklima og solafskærmning i alle erhvervsbygninger. Vi har stor erfaring i at hjælpe rådgivere og udførende med at finde frem til de rigtige løsninger.

Rådgivning og projektering

Kravene til indeklimaet i erhversbyggeri i Danmark skærpes jævnligt i vores byggelovgivning. Ønskerne til byggeriernes teknik er også i udvikling - og endelig er tankerne om bygningernes arkitektur meget varierende. 

Når det handler om solafskærmning, er vi specialister i at rådgive og vejlede om hvilke løsninger der opfylder kravene, hvilke tekniske muligheder der findes og endelig hvilke typer der matcher det ønskede arkitektoniske udtryk.
 
På alle vores produktsider er der hjælp at hente til såvel inspiration, projektering og gode råd. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os direkte.

Solafskærmning designet til hvert enkelt projekt

Alle vores produkter kan fremstilles på mål der passer det enkelte projekt. For at dette kan lade sig gøre, er der naturligvis en det forudsætninger der skal afklares først. Derfor er det vigtigt at dialogen om solafskærmning, påbegyndes så tidligt i byggeriets overvejelser som muligt. 

Skulle du som privat person finde interesse i ét eller flere af produkterne i vores erhvervssekstion - er der naturligvis også mulighed for at få tilbud og købe disse produkter alligevel.

Nyttig viden:

Bygningsreglement for byggeri i Danmark.
HLR Montage A/S | CVR: 21794694 | Fælledvej 3B, Fjellerup Strand, DK-8585 Glesborg  | Tlf.: +45 86 31 60 00 | kontor@hlrmontage.dk