Endnu en spændende opgave i ordrebogen!

2014-12-10 08:28

Institut for folkesundhed, sektion for Idræt har valgt at skifte solafskærmning.

Sektion for Idræt ved Aarhus Universitet har i en længere periode overvejet at udskifte det solafskærmningsanlæg, som blev monteret ved byggeriets opførelse på Dalgas Avenue i Aarhus i 2007. HLR Montage A/S har i de seneste år afhjulpet og udbedret de skader solafskærmningen har haft, men nu er det blevet besluttet at tage det ”store” skridt.

Alle eksisterende solafskærmninger, som både består af udvendige screens, men også specialfremstillede aluminiumsskærme, skal nedtages. Herefter monteres nye screens på de store vinduespartier – men pga. de store flader bliver det denne gang de ekstra vindstabile zip-screens, med det patenterede lynlåsbaserede føringssystem. Til de vandrette vinduesbånd vurderes det stadig hvilken løsning, der skal anvendes. Opgaven er endnu en spændende opgave, som HLR Montage A/S har vundet her i efteråret og arbejdet er netop påbegyndt.
HLR Montage A/S | CVR: 21794694 | Fælledvej 3B, Fjellerup Strand, DK-8585 Glesborg  | Tlf.: +45 86 31 60 00 | kontor@hlrmontage.dk